Pitkästä aikaa aurinkoa

Aikamoinen päivä eilen!

Aurinko paistoi, pakkanen oli leuto ja Hertsikassa tuoksui vanhalla puolella poltetutlle puulle ja hiihtoladuille. Koska heräsin naurettavan aikaisin sunnuntaiksi (jo seitsemältä), ehdin aamulla jopa opiskella hieman (siis ihan oikeasti paneutua kirjoitettuun tekstiin) ja syödä rauhassa aamiasta. Koska beibi nukahti aamusyötön jälkeen uudestaan ja vaikutti oloonsa oikein tyytyväiseltä, päätin kerrankin pukea ne tekniset talvireleet ylle ja painella ulos aurinkoon (yksin).

Heti ulko-ovella kuulokkeissa soiva Suomi-hoppi nosti energiat kattoon ja innostuin kokeilemaan juoksuaskeleita. Otin yhden. Otin toisen. Yhtäkkiä kävely muuttui hölkkälenkiksi, ja hölkkälenkki ajoittaiseksi tanssitreeniksi, kun musiikki vei minut lopullisesti mukanaan Roihuvuoren kirsikkapuiston liepeillä. Onneksi aurinko vaikutti myös myös muihin ulkoilijoihin positiivisesti - vastaantulijat lähinnä hymyilivät itsekseen tanssivalle ja huonosti räppäävälle lenkkeilijälle.

Syke ja suunpielet ylöspäin

Kun yli puoleen vuoteen ei ole voinut juurikaan nostaa sykettä liikkuessa, spontaanisti tapahtuva paukkujen lisääminen toi niin hyvän olon, että oli pakko jakaa siitä osa tänne.Vaikka olen suhtautunut lempeästi liikuntaan ja vähentänyt vaatimuksiani itseäni kohtaan raskauden aikana ja beibin maailmaantulon jälkeen (josta toipuminen on vienyt pitkän aikaa), on silti upeaa huomata, että muutoksista huolimatta kroppani on kuitenkin se sama ja tuttu. Nyt juuri se kaipaa pientä haastetta ja vihdoin alkaisi vaikuttaa, että pystyn lisäämään liikuntaa ja plaamaan rakastamieni lajien pariin.

Joogakortti taskussa

Viime viikolla ostin 10 kerran joogakortin Moolaan (http://www.moola.fi/),  ja nyt haaste lienee ajan järjestäminen uuteen kouluun ja sen tarjontaan tutustumiseen. Eilinen antoi luottamusta siihen, ettei minun tarvitse enää skaalata tunteja liikaa niiden dynaamisuuden perusteella. Uskallan kokeilla ja testata rajojani taas.

Kiitollinen olo <3

Leena "Mimmi"

 

Vanha Herttoniemi.jpg

Kotikatu kylpi viikonloppuna auringonpaisteessa. Vanha Herstika. Tykkään!